مرسوم‌ترین فعالیت‌های فریلنسری 1

  1. خانه
  2. فریلنسر
  3. جزئیات مقاله
فریلنسرها
مرسوم‌ترین فعالیت‌های فریلنسری 1

مرسوم‌ترین فعالیت‌های فریلنسری (بخش 1)

فریلنسر برگه کاغذی را در نگاه می کند، کلاه و تی شرت زرد می پوشد، روی رایانه لپ تاپ آنلاین مطالعه می کند و در خانه کار می کند، مطالب را نگاه می کند.

آزادکاری یا فعالیت فریلنسری برای افراد دارای مهارت یک گزینه عالی برای رسیدن به یک درآمد معقول و مناسب است. افرادی که موقعیت زمانی و مکانی برای آن‌ها فرقی ندارد و قصد دارند با استفاده از مهارت موردعلاقه کسب درآمد کنند، می‌توانند به موفقیت‌های زیادی در جامعه دست پیدا کنند، بااین‌حال برخی از مهارت‌ها به‌صورت آزادکاری یا فریلنسری مرسوم نیست و یا به‌طورکلی قابل انجام نیست.

اگر قصد دارید به‌صورت آزادکاری یا فریلنسری مشغول به کار شوید و کسب درآمد کنید، پس حتماً این مقاله که در آن مرسوم‌ترین فعالیت‌های فریلنسری در آن ذکرشده است را تا انتها بخوانید.

ما در کارخانه تولید محتوای دیجیتال آفران قصد داریم برخی از فعالیت‌های فریلنسینگ را به افرادی که در هر مکانی و در هرزمانی قصد انجام کاردارند و می‌خواهند کسب درآمد کنند معرفی کنیم.

اما سؤالی اصلی این است که فریلنسینگ بیشتر در چه حوزه‌هایی فعالیت دارد؟ یا به عبارتی دیگر، افراد فریلنسر در چه زمینه‌هایی می‌توانند فعالیت کنند؟

در جواب باید گفت، هر نوع فعالیتی که فرد بتواند در هر مکان و زمانی و حتی به صورت دورکاری کسب درآمد کند، از زمینه‌های فعالیت فریلنسینگ است. خلاقیت شرط انجام کارهای فریلنسری است. در ادامه مقاله توضیحات مفصلی درباره این فعالیت‌ها ارائه می‌شود. پس با ما همراه باشید

یک زن جوان مشکی پوش و خندان در حال فعالیت فریلنسری در یک محیط آرام است.

اصلی‌ترین فعالیت فریلنسینگ

نوازنده زن در حال ضبط آهنگ و نواختن گیتار در محیط آکوستیک در خانه است. نوازندگی، خوانندگی، گویندگی نیز از مشاغل پرطرفدار فریلنسینگ هستند.

اصطلاح فریلنسینگ بیشتر در حوزه‌های ادبی، هنری و علمی مورداستفاده قرار می‌گیرد؛

نویسندگی، ویراستاری، هنرپیشگی، موسیقی، برنامه‌نویسی، طراحی وب، تصویرسازی، موشن‌گرافیک و انیمیشن‌سازی، بازاریابی و درنهایت تولید محتوا، همه و همه از زمینه‌های مربوط به فریلنسینگ به شمار می‌روند. حالا که زمینه‌های مربوط به فریلنسری را متوجه شدیم، باید در میان این موارد بیشترین طرفدار و از همه مهم‌تر درآمدزاترین فعالیت‌های فریلنسینگ را بررسی کنیم.

7 شغل پردرآمد فریلنسینگ

حال که مجموعه‌ای از فعالیت‌های فریلنسری مورد بررسی قرار گرفت، وقت آن است که پردرآمدترین مشاغل فریلنسری را مورد بررسی قرار دهیم.

نویسندگی، تولید محتوای تبلیغاتی، طراحی گرافیکی، طراحی و پیاده‌سازی موشن‌گرافیک، طراحی وب‌سایت، ترجمه و بازاریابی از عمده فعالیت‌های پرطرفدار و پردرآمدترین فعالیت‌های فریلنسینگ است.

اگر قصد دارید درباره این مهارت‌ها بیشتر بدانید و کسب درآمد کنید، پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

فریلنسر در حال دادن شماره کارت بانکی به مشتری است که هزینه کار را واریز نماید.
در آفران، فریلنسرها با اطمینان می توانند هزینه کار خود را دریافت نمایند.

نویسندگی

اگر قصد دارید در حوزه فعالیت خود متخصص شوید، به یک بازاریاب تولید محتوا نیاز دارید. نویسندگی در علم فریلنسینگ به معنی تولید محتوا است، برای مثال تولید محتوای متنی یا سئو شده وبلاگ یا شبکه‌های اجتماعی در این دسته از فعالیت‌ها قرار دارد.

به عبارتی ساده‌تر نویسنده حرفه‌ای به کسی گفته می‌شود که مخاطب را تحت تأثیر نوشته‌اش قرار دهد. بازاریابی محتوا برای افرادی که می‌خواهند در زمینه کاری خود موفق شوند و شهرت پیدا کنند بسیار مناسب است. این نوع بازاریابی در ایجاد قدرت، دیده شدن و افزایش اعتبار در حوزه کاری افراد تأثیر بسزایی دارد. افرادی که در این زمینه به موفقیت می‌رسند، تداوم کاری دارند و همسو با وقایع روز جهان، پیوسته در حال مطالعه و نوشتن مطالب هستند و به‌صورت روزانه یا ساعتی، این مطالب را برای همه به اشتراک می‌گذارند.

مهلت نزدیک تر می شود، اما دختر هرگز صبر خود را از دست نمی دهد. زن سخت‌کوش با عینک‌های مد روز که روی نوشتن مقاله تمرکز می‌کند، در کافه‌ای دنج نزدیک لپ‌تاپ نشسته، با دقت کار می‌کند و یادداشت‌برداری می‌کند.

بسیاری از نویسندگان، پس از انتشار مطالب یا کتاب خود، فکر می‌کنند که تعهدات نوشتن آ‌نها به اتمام رسیده است، اما اگر یک نویسنده قصد دارد دامنه‌ی مخاطبین خود را گسترش دهد و در این کار شناخته و موفق شود، بنابراین به یک استراتژی برای محتوای خود به‌صورت مستمر نیاز دارد و باید به‌طور مداوم، ایده‌های خود را به اشتراک بگذارد.

فریلنسر ویرایشگر حرفه ای با استفاده از نرم افزار روتوش برای طراحی عکس در استودیو خانگی با تجهیزات و تکنولوژی عکاسی.

انواع مختلفی از تولید محتوا برای نویسندگان وجود دارد، برای مثال به‌صورت هفتگی مدت‌زمانی را صرف پاسخگویی به سؤالات و چالش‌های اتفاق افتاده اخیر کنید و یا اینکه هرچند هفته یک محتوای طولانی‌تری را بنویسید یا برای موشن‌گرافیست‌ها یا طراحان انیمیشن، گوینده‌ها و تولیدکننده‌های پادکست سناریو بنویسید. پس بهتر است هر نوع کاری که انجام می‌دهید از سازگاری با برند نویسنده مدنظر اطمینان حاصل کنید. به‌طورکلی در پایان نوشته شما باید به مخاطب‌های شما کمک کند.

تولید محتوای تبلیغاتی

قبل از ارائه مطالب درباره تولید محتوای تبلیغاتی باید به این پرسش پاسخ دهیم که محتوای تبلیغاتی چه تفاوتی با محتوای نویسندگی دارد؟

کپی رایتینگ خلاق، ویرایش سئو متن تجاری در وبلاگ یا رسانه های وب. بنر با کامپیوتر، صفحه کاغذ، ذره بین، مداد و فضای کپی، تصویر رندر سه بعدی

محتوای نوشتاری چیست؟

به هر محتوایی که جهت اطلاع‌رسانی، آموزش یا سرگرمی نوشته شود، محتوای نوشتاری می‌گویند. محتوای نوشتاری در مورد یک موضوع خاص اطلاعات خاصی را به خواننده ارائه می‌دهد و یا مطلبی را برای آن‌ها توضیح می‌دهد و به‌طورکلی یک ارزش را به مخاطب ارائه می‌دهد. عموماً محتوای نوشتاری برای فروش نوشته نمی‌شوند بلکه برای نشان دادن یک تخصص و دانش درباره محصول یا شخص یا یک اتفاق خاص نوشته می‌شود.

در محتوای نوشتاری اطلاعاتی به مخاطب ارائه می‌شود که اعتماد آن‌ها را جلب می‌نماید و در درازمدت افزایش فروش را به دنبال خواهد داشت. هنگامی‌که خوانندگان مطالب و نوشته‌های یک نویسنده را به‌عنوان یک متخصص معتبر ببینند، بینش آن‌ها در مورد موضوعی که جستجو کرده‌اند افزایش پیدا می‌کند و این باعث به وجود آمدن مشتری می‌شود.

برای مثال در سایت دی جی کالا افراد برای خرید یک محصول ابتدا توضیحی که درباره محصول ارائه‌شده است را مطالعه می‌کنند و سپس مشخصات را بررسی می‌نمایند. این توضیحات را نویسنده‌ای متخصص نوشته است و به‌مرورزمان، افزایش فروش آن محصول را به دنبال دارد.

دی جی کالا وبسایت فروشگاهی اینترنتی است که فروشندگان مختلف در همه اصناف در آن حضور دارند و محصولات خود را به فروش می رسانند. در وبسایت دی جی کالا فروشندگان، توضیحات کاملی از محصولات خود را برای مشتریان ارائه می‌دهند و این توضیحات همان محتوای نوشتاری است که موجب فروش بیشتر می شود.

محتوای تبلیغاتی چیست؟

محتوای تبلیغاتی دقیقاً همان نوشته‌ای است که به نظر می‌رسد و می‌توان آن را در یک‌لحظه دید و برای ادامه و یا دیدن محصول ترغیب شد. به عبارتی ترکیبی از تبلیغات و تیتر یا عنوان یک محصول یا مقاله است. این نوع تبلیغات عموماً فریب‌دهنده هستند و خواننده را مجبور به خواندن مقاله‌ای می‌کند که هدف واقعی تیتر یا عنوان آن نیست و عموماً توسط یک کمپین بازاریابی طراحی‌شده است.

محتوای تبلیغاتی در نگاه اول شبیه به یک مقاله معمولی به نظر می‌رسد اما وقتی با دقت بیشتر مطالعه شود، تبلیغ یک محصول یا برند خاصی را ارائه داده است. محتوای تبلیغاتی زمانی اتفاق می‌افتد که بخش تبلیغ‌کننده مسئولیت را به عهده بگیرد.

خانم پس از فعالیت ورزشی و یوگا، غذای رژیمی و سالاد مصرف میکند. هشت راه زندگی سالم در تولید محتوا

برای مثال: فرض کنید یک نویسنده شرکت مکمل‌های غذایی کتابی پیرامون هشت راه برای داشتن زندگی سالم‌تر می‌نویسد. خواننده به این فکر می‌کند که هدف نویسنده ارائه نکاتی در مورد ورزش، رژیم غذایی، مدیریت زمان و … است و پس از خواندن مقاله متوجه می‌شود که بخشی از آن به مکمل‌های خاصی است اختصاص داده‌شده است؛ “اگر می‌خواهید بهتر بخوابید، قرص ملاتونین مخصوص ما را مصرف کنید”؛ و این تبلیغاتی است.

مثال دیگری نیز هست؛ فرض کنید صاحب یک باشگاه ورزشی زنجیره‌ای کتابی به نام ” چگونه رفتن به باشگاه استرس را از شما کم می‌کند” را می‌نویسد. درحالی‌که موقع خواندن کتاب، تمرکز نویسنده به این روایت است که چگونه باشگاه بندسازی خود را ایجاد کرد و سالن وزشی وی چه موارد خاصی را دارد که او را نسبت به سایر باشگاه‌ها متمایز کرده است، یا چگونه زنجیره رشد کرد و سالن‌های بدن‌سازی او زندگی مردم جهان را تغییر داده است. حتی اگر نکاتی به‌منظور از بین بردن استرس در آن وجود داشت باشد، نکته اصلی کتاب تیتر آن نیست و نکته اصلی آن این است که به خوانندگان بگوید چگونه نام تجاری نویسنده به وجود آمد.

مرد جوان سالم، ورزشکار در حال انجام ورزش با طناب در باشگاه. مدل مرد مجرد در حال تمرین سخت و تمرین بالاتنه اش. مفهوم سبک زندگی سالم، ورزش، تناسب اندام، بدنسازی، تندرستی.

اگر تفاوت محتوای تبلیغاتی و نوشتاری همچنان برای شما پیچیده است، کافی است از خود یک سؤال بپرسید که آیا هدف کتاب، فروش برند است؟ یا برای خوانندگان ارزش‌آفرینی می‌کند؟ اگر پاسخ شما مورد اولی است، بنابراین یک تبلیغ است و اگر دومی باشد، یک مقاله نویسندگی است. بااین‌حال اغلب مردم تفاوت این دو مورد را به‌سختی درک می‌کنند.

در مقالات بعدی به موارد دیگری از مرسوم‌ترین و پول‌سازترین فعالیت‌های فریلنسینگ می‌پردازیم.

فرید فتحی

زمان عضویت نویسنده: 12 آذر, 1401

1 دیدگاه

پاسخ شما به دیدگاه